Njoftime prokurimi

 • CLOSED TENDER

  Tender for remodeling of kitchens and toilets in the ONE Telecommunications premises

   

  Lexo më shumë
 • TENDER I MBYLLUR

  Tender për rimodelimin e kuzhinave dhe tualeteve në godinat e ONE Telecommunications

   

  Lexo më shumë