Përfitoni 11GB Online Bonus me çdo rimbushje mbi 900 lekë dhe 3GB Online Bonus me çdo rimbushje 500-899 lekë.

 

 

 

 
 

 

 
 


Blerje online


Shërbim
24/7


Pagesë
e sigurt


Transport
FALAS


Kudo në
Shqipëri


Telefona me
Garanci deri në 2 Vjet

EBILL - FATURA ELEKTRONIKE

Fatura elektronike, brenda javës së parë të çdo muaji, kudo ku jeni, dhe pa pagesë.

Mëso më shumë

ONE MAG

Pranverë me rrjetin më të mirë!

Mëso më shumë

KOMPANIA

Çdo ditë më mirë!

Mëso më shumë

NJOFTIME PËR SHTYP

Njoftime për shtyp

Mëso më shumë