SMS Business

Bulk SMS

One Telecommunications ofron shërbimin Bulk SMS (SMS me shumicë) kundrejt të gjithë operatorëve telefonikë.

Nëpërmjet këtij lloj shërbimi mund të dërgoni SMS me shumicë drejt të gjithë klientëve tuaj fundorë për komunikime të ndryshme sipas nevojave të biznesit tuaj.

Ky shërbim mundësohet duke u ndërlidhur me aplikacionin tuaj SMPP, nga mund të dërgoni SMS në mënyre automatike.

Për më shumë informacion lidhur me shërbimin Bulk SMS dhe ofertave të personalizuara, ju lutem telefononi këshilltarin tuaj personal të biznesit ose kontaktoni në onebusiness@one.al.