One Business Growth

Hybrid Cloud

Çfarë është?

Ndërlidhja e infrastrukturave tuaja tradicionale dhe cloud private me cloud publike. Mund t’ju sjellë shumë përfitime shtesë si: kosto më të ulëta, funksionalitet të lartë dhe implementime më të shpejta.

Çfarë bëjmë ne?

Ne mund të projektojmë, ndërtojmë dhe operojmë një platformë gjithëpërfshirëse dhe të fuqishme data center-i. Ne jemi partnerë me cloud kryesore publike Microsoft Azure dhe Amazon Web Services.

Për më shumë informacion kontaktoni në +355 4 2275028 ose shkruani në adresën e email business@one.al