1-3 nga 3 tableta

Tableta
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Galaxy Tab S7 Mystic Black

  Galaxy Tab S7 Mystic Black
  • Kamera Dual 13MP, 5MP
  • Ekrani 11"
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Tab Alcatel TKEE MID

  Tab Alcatel TKEE MID
  • Kamera 5MP
  • Ekrani 8"
  • Memorie 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Blackview Tab Grey

  Blackview Tab Grey
  • Kamera 13MP
  • Ekrani 10.1"
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani