ONE, RRJETI YT

RRJETI MË I MIRË

 

                                                         

 

ONE është operatori #1 i telefonisë celulare në Shqipëri, me 25 vite përvojë komunikimi, sfidë, punë dhe përmirësim.

Ne dhamë një premtim, që do të bëhemi rrjeti më i mirë në Shqipëri – dhe në 25-vjetorin e lëshimit të sinjalit të parë celular në Shqipëri, ky premtim mori vlerë duke u certifikuar si  “Best in Test”  nga  lideri ndërkombëtar i testimeve Umlaut.

Kemi investuar dhe ndërtuar rrjetin 4G+ të Evoluar, më të mirë dhe më të sigurt se ndonjëherë me mbulim më të gjerë e më të thellë , shpejtësi më të lartë interneti dhe cilësi superiore në telefonata.

Jemi operatori që ju dëgjon, ju mbështet, ju shoqëron kudo, me cilësi dhe profesionalizëm.


  “Rrjeti ynë vlerësohet në 2021 për përvojën më të mirë të klientit në Shqipëri, pasi ofron mbulimin më të mirë në brezin e gjerë dhe shpejtësinë më të lartë të shkarkimit nga interneti sipas standardeve ndërkombëtare. Nga teknologjia jonë 4G+ dhe siguria e saj përfitojnë të gjithë qytetarët. Rrjeti One është i sigurt, i shpejtë dhe i besueshëm. Ne jemi të vendosur të vazhdojmë investimet për tu konfirmuar si operatori i preferuar në Shqipëri”.

                                                                           - Emil Georgakiev, Drejtor Ekzekutiv i One Telecommunications


Përjeto Rrjetin One me:

 

One Telecommunications ka investuar 92 milion Euro si investim  strategjik që të bëhet zgjedhja e parë e shqiptarëve, kur bëhet fjalë për komunikim cilësor. Modernizimi i gjithë rrjetit të antenave është investimi më i madh i bërë në vend, duke e bërë ONE kompaninë që garanton shpejtësi dhe mbulim për 98.5% të popullsisë.

Ky është ONE Network dhe përmirësimi do të vijojë çdo ditë.

Zbuloni ofertat më të fundit dhe përjetoni eksperiencën në Rrjetin ONE: