OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.52''

 • Kamera Tripple 13MP, 2MP, 2MP

 • Memorie 64

 •  

   

   

   

   

   

   

  OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z
 • OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z
 • OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z
  Çmimi përfshin TVSH
 • 19000 Lekë

 • Në gjendje