iPhone 13 Pro Alpine Green

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1''

 • Kamera Quad 12MP

 • Memorie 128GB

  Çmimi përfshin TVSH
 • 139900 Lekë

 • Sasi e limituar