ULJE EKSKLUZIVE PËR STUDENTËT
 

Ne e dimë që jeta e një studenti ka mjaftueshëm shpenzime. Komunikimi dhe interneti nuk kanë pse të jenë një prej tyre. Ndaj, sjellim ONE Student me benefite dhe ulje të dedikuara për ty.

 

ONE STUDENT PLAN 

ONE UNlimited Student
Pajtimi Mujor (TVSH) 1,100 Lekë/Muaj
Internet Pa Limit
Minuta Kombëtare Pa limit
SMS Kombëtare Pa limit
Internet 3G/4G/4G+ 25 GB
E-Learning 100 GB
Music Streaming 100 GB

 

Shënime: 

 1. Tarifa e përcaktuar më sipër përfshin TVSH-në.
 2. Minutat dhe SMS  kombëtare pa limit i nënshtrohen parimit të përdorimit të drejtë, 3,000 Minuta dhe 3,000 SMS.
 3. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombetarë celularë dhe fix.
 4. SMS kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë destinacioneve kombëtare.
 5. Internet eLearning eshte i dedikuar per platformat online te mesimit: Microsoft Teams Google Classroom dhe Zoom.
 6. Benefitet e përfshira në planin tarifor One Student, si Minutat, SMS-te apo GB-internet, janë të vlefshme dhe mund të përdoren për një periudhë kohore të përcaktuar, brenda një muaji kalendarik, dhe nuk mund të transferohen në muajin pasardhës.
 7. Pagesa fikse mujore  dhe Minutat kombetare për muajin e parë të aktivizimit do të jetë proporcionale në varësi të datës së aktivizimit ndërsa njësitë të përfshira në plan (SMS dhe MB) janë te plota pavarësisht datës së aktivizimit.
 8. Koha fillestare e tarifimit te bisedës është 60 sekonda, më pas do të aplikohet tarifimi për sekondë.
 9. Përllogaritja e tarifimit të internetit do të bëhet për çdo 10 KB.
 10. Interneti, pas përfundimit të njësive me shpejtësi maksimale të planit, do të jetë me shpejtësi të reduktuar 64 Kbps.
 11. Benefitet e planit tarifor përfitohen automatikisht çdo datë 1 (një) të muajit kalendarik, dhe janë të vlefshme përgjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës 12/24 muaj.
 12. Pajtimtari mund të rimbushë numrin në cdo kohë në një nga dyqanet ONE, nëpërmjet aplikacionit My One, ose online nëpërmjet faqes web www.one.al dhe te aktivizojë një nga paketat me parapagesë. Përfitimet e paketave me parapagesë kanë përparësi konsumi në lidhje me përfitimet e planit tarifor One Student.
 13. Për pajtimtarin që do të kryejë rimbushje do të jenë të vlefshme të gjitha cmimet standarte në fuqi për klientet me parapagesë. Kjo është e vlefshme si për thirrjet e gjeneruara në Shqiperi ashtu edhe për thirrjet në roaming.
 14. Afati maksimal i pagesës së tarifës fikse mujore të planit One Student është data 23 e muajit aktual.

 

HOMENET

Të duhet internet në shtëpi? Merr HomeNet dhe shijo të gjitha benefitet e tij së bashku me ulje ekskluzive për studentë.

HOMENET
Pajtimi Mujor (TVSH) 900 Lekë/Muaj
Internet Pa Limit
Internet 3G/4G/4G+ 200 GB

 

Kombino planin ONE Student me Homenet ose një Smartphone për të lundruar kudo dhe me çdo pajisje gjatë gjithë kohës. 

 

ONE STUDENT PLAN + HOMENET

Merr planin ONE Student së bashku me internetin e shtëpisë dhe paguaj vetëm 1,500 Lekë për të dyja.

ONE STUDENT + HOMENET
2,700 Lekë/Muaj 
1,500 Lekë/Muaj

 

ONE STUDENT PLAN + SMARTPHONE

Të duhet një Smartphone i ri?

Tani me planin e Studentit mund të zgjedhësh modelin e preferuar dhe ta bësh tëndin me këste mujore ose ulje eksluzive për ty.

Si funksionon?

Për të marrë të gjitha përfitimet mjafton të vizitosh dyqanin ONE më të afërt dhe të tregosh kartën tënde të studentit.