Njoftime për shtyp

1 nga 5 njoftime
 • NEWS

  ONE Telecommunications Strengthens the market position

  The mobile operators’ market is changing by increasing competitiveness. Based on data from the Electronic and Postal Communications Authority (AKEP), it results that One Telecommunication is growing significantly, reaching 41% of the market, from 37% at the end of 2020. In other words, at the end of the September, ONE counted 1.1 million subscribers.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  ONE Telecommunications forcon pozitën në treg

  Tregu i operatorëve celularë po fillon të ndryshojë duke rritur konkurueshmërinë. Mbështetur në të dhënat e Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), rezulton se One Telecommunication po rrritet ndjeshëm në treg duke arritur 41% të tregut, nga 37% që kishte në fund të vitit 2020. E shprehur ndryshe, në fund të muajit shtator, ONE numëron 1.1 milion abonentë.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  Bursa studentore nga One Telecommunications

  22 nëntor 2021 - One Telecommunications sjell programin e bursave “One Scholars”, të vlefshme për Universitetin Amerikan te Kosoves/Institutin Rochester të Teknologjisë në Kosovë (AUK/RIT) dhe Universitetin Amerikan të Bullgarisë (AUBG).

  Lexo më shumë
 • NEWS

  One Telecommunications i bashkohet fushatës së UNDP “Mos Zgjidh Shfarosjen”

  Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, UNDP dhe One Telecommunications, prezantuan në Tiranë fushatën globale “Mos zgjidh shfarosjen”. Në zemër të fushatës është një film i shkurtër në të cilin shfaqet një dinozaur që flet, i quajtur Frenkie. Dinozauri hyn në selinë e Kombeve të Bashkuara për t’i nxitur liderët botërorë që të marrin më tepër masa ndaj ndryshimeve klimatike. “Ne të paktën mund të fajësojmë meteorin”, thekson dinozauri, duke iu referuar teorisë së njohur që shpjegon shfarosjen e dinozaurëve përpara 70 milionë vjetësh. “Po ju, çfarë justifikimi keni?”

  Lexo më shumë
 • NEWS

  BERZH dhe Banka OTP Albania mbështesin One Telecommunications në Shqipëri

  Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Banka OTP Albania mbështesin rritjen e një prej prej kompanive më të rëndësishme të shërbimeve të telekomunikacionit në vend, One Telecommunications.

  Lexo më shumë