Media dhe palët e tjera të interesuara mund të gjejnë këtu imazhet zyrtare multimediale të ONE Telecommunications si logon dhe fotot e kompanisë.


logo

Shkarko

 

Formate të tjera: eps , ai

 

 

 

 

slogan

Shkarko

 

Formate të tjera: eps , ai