1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z

  OnePlus Nord N100 + BT Bullets Z
  • Ekrani 6.52''
  • Kamera Tripple 13MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Xiaomi Poco M3 Cool Blue

  Xiaomi Poco M3 Cool Blue
  • Kamera Tripple 48MP, 2MP, 2MP
  • Ekrani 6.53''
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Xiaomi Redmi 9T Carbon Gray

  Xiaomi Redmi 9T Carbon Gray
  • Ekrani 6.53''
  • Kamera Quad 48MP, 8MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani