1-1 nga 1 tableta & notebook

Tableta & Notebook
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Tab Alcatel TKEE MID

  Tab Alcatel TKEE MID
  • Kamera 5MP
  • Ekrani 8"
  • Memorie 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani