Kryej gjithçka që të nevojitet në My One

 

Duke u regjistruar në aplikacionin My ONE, ju mund të aktivizoni paketa, të kryeni rimbushje dhe të paguani fatura shpejt dhe thjesht.

 

 

 

Shkarko aplikacionin My One