One Business Internet Broadband

Lidhja më e mirë për biznesin tuaj, bazuar në shpejtësi, kosto e besueshmëri!

One internet broadband  është një shërbim i dedikuar bazuar në  nevojat e biznesit, përjetimin e shpejtësisë së lartë të internetit dhe  komunikim të pa ndërprerë me klientët. Ne ofrojmë  shërbime interneti  ADSL, Fibër  dhe Satelit  Broadband përmes bashkëpunëtorëve më të mirë në Shqipëri si Tring, Abissnet e Digicom.

Internet Broadband

 

Paketat e internetit të ofruara
15Mbps/5Mbps
30Mbps/10Mbps
50Mbps/10Mbps

 

Për më shumë informacion lidhur me shërbimin Broadband dhe ofertave të personalizuara, ju lutem telefononi agjentin tuaj personal të biznesit  ose kontaktoni në onebusiness@one.al.