ONE Daily Business

Komuniko pa limit edhe në Roaming

Shërbimi One Daily  Business ofron një zgjidhje ekskluzive e komunikim pa limit  për të gjithë klientët e ONE Business,  edhe në udhëtimet jashtë Shqipërisë. 

 • Në bashkëpunim me 108 operatorë partnerë, ju mund të përdorni të gjitha njësitë që keni të përfshira në planin tuaj ONE Business.
 • Prakticitet për të udhëtuar dhe për të përdorur shërbimin Roaming sikur të ishit në Shqipëri.
 • Njësitë që mund të përdorni  nga plani juaj përfshijnë minuta dhe SMS kombëtare & ndërkombëtare, si dhe njësi internet, të cilat do të zbriten nga plani ekzistues ONE Business.
 • Shërbimi është automatikisht  i aktivizuar për planet:
  1. ONE Business Start
  2. ONE Business Advance
  3. ONE Business Pro
  4. ONE Business Total


Zonat e mbulimit të shërbimit:

Shërbimi One Daily Business është i vlefshëm për operatorët e Zonës 1 Roaming dhe në Shtetet e Ballkanit Perëndimor.  Për më shumë informacion lidhur me shtetet, operatorët dhe shërbimet e ofruara, të cilat mbulohen nga ky shërbim, klikoni këtu

Shënim:
Abonentët duhet të kontaktojnë agjentin e tyre shitës, për t’u siguruar që shërbimi Roaming është aktiv dhe për çdo informacion tjetër lidhur me shërbimin One Daily Business.